Snakk med oss Asfaltkalkulator

Vi tar oss av asfaltarbeidet!

Leverer på tid, er fleksible, dokumenterer kvaliteten, bidrar til god prosjektfremdrift og holder budsjettet. Dette er noen av tilbakemeldingene vi får når vi gjør asfaltarbeidet på oppdrag for entreprenører og kommunale oppdragsgivere.

Asfaltarbeidet

I vår bransje henger det høyt å være godkjent leverandør gjennom Oslo Kommunes portal HSMREG. Og da snakker vi om en bransje hvor krav og forventninger har endret seg betydelig siden vi startet Øst Asfalt i 2015. For eksempel når det gjelder miljø og utslipp.

Miljøvennlig engasjement

Vi var tidlig ute med å skifte ut hele maskinparken og ta i bruk Euro 6-motor. Oppgraderingen førte til en kontrollmålt (TØI) utslippsreduksjon på nær 97% sammenlignet med forrige motorgenerasjon. Som et selskap i vekst, så er vi tydelig på at vår maskinpark alltid skal være blant bransjens mest miljøvennlige. På denne måten møter vi nasjonale og internasjonale miljøkrav.

Vi har også rutiner for resirkulering, all gammel asfalt kuttes opp og leveres til asfaltverkene for å inngå i ny produksjon.

Systematisk HMS-arbeid

Systematisk HMS-arbeid er selvsagt også avgjørende i en bransje hvor jobben består i å håndtere tunge maskiner og kokvarm asfalt. Alt fra maskin- og utstyrskontroll til våre medarbeideres etterutdanning og sertifiseringer dokumenteres grundig.

Rådgivning

Ved større prosjekter kan det gi en fordel om du involverer oss i planleggingsfasen. Med vår erfaring – og kunnskap om ulike løsninger – kan vi i noen tilfeller bidra med løsningsforslag som vil gi et bedre sluttresultat og økt lønnsomhet i prosjektet.

Ingen jobb er for liten eller for stor

Fleksibilitet er vårt varemerke, og vi har kompetanse og maskiner som passer til alle typer asfaltarbeid – om det er inne i trange parkeringshus, i et veikryss eller et borettslag.

Ta kontakt!

Få jobben gjort, send mail til post@ostasfalt.no eller ring oss på telefon 405 99 407. Legg gjerne ved en kort beskrivelse, antall kvadratmeter og noen foto av området.

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!