Snakk med oss Asfaltkalkulator

OM OSS

OM OSS

Takket være fornøyde kunder og anbefalinger har Øst Asfalt opplevd sterk vekst siden selskapet ble etablert i 2015. Vi teller i dag nærmere 20 dyktige medarbeidere med lang erfaring og oppdatert kunnskap innen anleggstjenester knyttet til veietablering, asfaltering, graving, steinlegging og trafikksikringstiltak i Oslo og nordre/østre deler av Viken.

Blant våre oppdragsgivere har vi en god blanding av privatpersoner, entreprenører, borettslag og kommuner.

Vi utfører alle typer oppdrag, små og store, med yrkesstolthet og til avtalt tid og pris. Systematisk HMS-arbeid og etterutdanning står sentralt i vår virksomhet, og selskapet er derfor også godkjent leverandør gjennom Oslo Kommunes portal HMSREG.

Som et selskap i vekst, så er vi bevisst på at vår maskinpark alltid skal være blant bransjens mest oppdaterte og miljøvennlige, slik at vi med klar margin møter nasjonale og internasjonale miljøkrav.

Bruk gjerne vår priskalkulator for å finne ut hva det vil koste å la oss utføre asfalteringsoppdraget.

Rådgivning
Ved litt større prosjekter kan det gi en fordel om du involverer oss i planleggingsfasen. Med vår erfaring, og kjennskap til ulike løsninger, kan vi bidra med forslag som kan gi et penere sluttresultat samtidig som det også er mer kostnadseffektivt. Valg av metoder og løsninger er avgjørende for material- og tidsbruk, noe som kan gi bedre lønnsomheten i prosjektet.

Øst asfalt
Øst asfalt
Øst asfalt

ADMINISTRASJON

Danielius Padrostis
Daglig leder

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!