Asfaltkalkulator

Våren kommer! Er du klar?

Våren er høytid for gode intensjoner, planer og prosjekter. Nå er den her igjen, kjærkommen som aldri før. Er det i år du skal gjennomføre det du har tenkt på i lang tid, gi gårdsplassen en etterlengtet oppgradering med fagmessig og pent utført asfaltering?

Vi må snakke mer om asfalt
Når snø og is forsvinner kommer den gamle gårdsplassen til syne igjen. Humpete som aldri før, ujevn og med uklare definisjoner i forhold til plen, blomsterbed og veien. Det er et syn som det er lett å venne seg til; et par uker inn i våren så legger du ikke merke til det lenger. 

De som går og kjører forbi, eller kommer på besøk, ser det med det samme.

Så hva med å gi uteområdet en pen og varig oppgradering med ny asfalt?

Resultatet vil bli så mye mer enn bare en pen og jevn gårdsplass/oppkjørsel. Du vil oppleve at den nye asfalten definerer uteområdet og rammer inn eiendommen. Den vil heve inntrykket av – og øke verdien på – boligen din.

Asfalt og estetikk
Asfalt er mye bedre og penere enn hva det engang var. Du har fått økt valgfrihet med tanke på fargenyanser, og vi ser asfalten som en del av en helhet. Vi bidrar stadig oftere til å oppgradere utemiljøet ved å kombinere asfalt med belegningsstein, støttemurer og/eller ferdigplen. Å designe gårdsplass/utemiljø er alltid en spennende utfordring, og vi gir gjerne erfaringsbaserte, kostnadseffektive tips og råd som kan løfte helhetsinntrykket.

Asfalt for deg, en æressak for oss
Vi som jobber med asfaltering stiller høye krav til oss selv når det kommer til fag og utførelse. Det starter selvsagt med at vi holder det vi lover, med tanke på at vi utfører jobben til avtalt tid og pris. Selve asfalteringsjobben er et fagarbeid som krever vår erfaring og kompetanse, ikke minst når det kommer til finishen og avgrensningene. Å gjøre en god jobb er viktig for oss; når vi har gjort jobben ferdig, så er det du som får alle de hyggelige kommentarene om hvor pent det har blitt. Når du svarer Øst Asfalt på spørsmål om hvem som har utført denne fine jobben, så er det akkurat den “framsnakkingen” som bidrar til at vi blir kontaktet og får nye oppdrag.

Vedlikeholdsfri, slitesterk og med lang levetid
Når grunnarbeidet er fagmessig utført av oss, så får du en jevn og pen overflate som er helt vedlikeholdsfri. Den tåler snø, is og tunge kjøretøy – tøff behandling – i år etter år uten å ta skade. Når vi har gjort jobben for deg, kan du regne med at det er 20 år til neste gang du trenger å tenke på det.

Asfaltering øker verdien på boligen
Som nevnt, så vil den nye asfalten din bidra til å gi gårdsplassen og uteplassen din et løft og en ny standard som definerer og rammer inn hele eiendommen. Det vil gi besøkende et delikat førsteinntrykk av boligen din, og er – selvsagt – med på å påvirke verdien ved et eventuelt, fremtidig boligsalg.

Kanskje rimeligere enn du tror?
Vi i Øst Asfalt har den erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre jobben raskt og effektivt. God planlegging av personell og vareforbruk på forhånd, gjør at vi holder time- og materiellforbruket på et minimum – kostnadseffektivt for deg.

Bruk vår kalkulator – beregn prisen selv

Prisen på jobben avhenger, ganske enkelt, av hvor mange kvadratmeter asfalt som skal legges. Når du har brukt vår kalkulator som du finner her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon for å diskutere dine idéer og få hjelp.

Ikke la det bare bli med tanken, bestill asfalteringen nå så kan du nyte resten av sommeren!

Ta kontakt med oss om du ønsker asfaltering eller annet arbeid – ingen oppdrag er for små eller store!

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!