Snakk med oss Asfaltkalkulator

Stilig asfalt øker verdien

Gjennomtenkte detaljer og godt håndverk vil løfte helhetsinntrykket, et skreddersydd uteareal som definerer – rammer inn – eiendommen. Kantstein eller granitt i kombinasjon med asfalt, trappetrinn og støttemur som står til hverandre og at du gjentar form og fasong på hjørner? Ofte er det ikke så mye som skal til, og det trenger heller ikke å sprenge en fornuftig budsjettramme.

Lag en skisse

Hvor er det logisk å parkere bil eller sykkel, hvordan skal adkomsten til inngangsdøren være og hvilken løsning passer på akkurat denne eiendommen? Å vurdere helheten vil gi et klarere bilde av hvor stort areal som bør asfalteres og hvordan du for eksempel kan løse overganger slik at det både blir pent og praktisk. Du er selvsagt velkommen til å diskutere idéene dine med oss i Øst Asfalt; vi har erfaring fra hundrevis av lignende prosjekter og kan bidra med innspill og priser på de ulike løsningene.

Alt avhenger av fagmessig grunnarbeid

Når det gjelder uteanlegg, så finnes det ikke noe som er mer sørgelig enn synet av påkostede detaljer og løsninger som “henger på halv tolv”. 
Kanskje må det graving og masseflytting til, kvaliteten på grunnarbeidet bestemmer sluttresultatet – alltid og uansett. 
Området som skal asfalteres må i større eller mindre grad (avhengig av eiendommens grunnforhold) bearbeides og bygges opp slik at det får riktig helling og – fremfor alt – bærer vekten av asfalt og stein i årevis gjennom skiftende vær og temperaturer.

Valg av asfalt, kantstein og trappetrinn/mur

Råasfalt er et naturprodukt og en knapp ressurs, noe som gjør at brukt asfalt fraktes til asfaltverk og blandes inn i produksjonen av ny asfalt. Som kunde har du muligheten til å påvirke; du kan bestille miljøvennlig asfalt hvor inntil 40% av blandingen er resirkulert. Standarden, kvaliteten og utseendet på asfalten blir like god om du velger miljøasfalt – produktet er også konkurransedyktig rent Asfalten må ikke legges på et underlag som kan bevege seg fordi det suger/holder på vann. Her må du også være oppmerksom på høydeforskjeller i terrenget rundt, slik at det ikke oppstår fare for tilsig av vann. Du må også beregne for at overflatevann renner i terrengets naturlige helning og selvsagt bort fra vegger og faste installasjoner. Vi anbefaler 2% helning hele veien bort fra dekket, alternativt en dreneringsløsning med sluk. Fallet etableres i underlaget, før du legger asfalt.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken, også når det kommer til legging av asfalt og belegningsstein og forarbeid tilknyttet dette. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og har fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

Miljøvennlig med Øst Asfalt – 97% utslippsreduksjon

Vi tar på oss asfalteringsoppdrag i Oslo og sentrale deler av Viken – ingen jobb er for liten eller for stor. Dette inkluderer også prosjekter hvor asfalt kombineres med for eksempel kant- eller belegningsstein og trapp for å skape et helhetlig, pent utemiljø. Når du engasjerer Øst Asfalt,  garanterer vi profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris, med fokus på ordnede forhold og systematisk, dokumentert HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

Bruk våre kalkulatorer – estimer prisen selv

Prisen på jobben avhenger, ganske enkelt, av hvor mange kvadratmeter asfalt som skal legges og hvilken kvalitet du ønsker på asfalt og for eksempel belegningsstein. Når du har brukt våre kalkulatorer som du finner her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon for å diskutere dine idéer og få hjelp.

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!