Snakk med oss Asfaltkalkulator

Slik rengjør du asfalt

Asfalt er vanligvis et bekymringsløst, og så godt som vedlikeholdsfritt, materiale. Med en levetid på opptil 20 år ved normal bruk. Her er det viktigste du trenger å vite om rengjøring og vedlikehold.

Fei
Sand, grus og småstein vil samle seg. Bruk en kost, fei det vekk. Det holder at du gjør det som en del av vårrengjøringen og et par ganger til i løpet av sommersesongen

Skyll
Bruk en hageslange – det holder. Dersom du bruker høytrykkspyler, pass på å holde tilstrekkelig avstand slik at du ikke skader asfaltdekket.

Fjern oljesøl
Hvis du søler, tørk først med en fille. Friske flekker kan også fjernes med porøst papir eller et absorberende pulver som du får kjøpt på byggevarebutikken. Et annet godt råd er å bruke med Zalo fordi den har høy PH-verdi og får olje til å løse seg opp og blande seg med vann.

Lapp asfalten
Små hull eller sprekker har en tendens til å vokse seg større over tid. Slike problemer løser du enkelt med asfaltlapping. Du får kjøpt produktene som egner seg på byggevarehuset, så er det bare å følge bruksanvisningen og vente på at det herder. Asfaltlappen blander seg med den øvrige asfalten slik at overflaten raskt blir jevn og gjenvinner sine gode, beskyttende egenskaper igjen.

La Øst Asfalt gjøre jobben
Vi har nylig oppgradert vår maskinpark og redusert utslippene med 97%, og vi stiller til avtalt tid med erfarne fagarbeidere som får jobben gjort til avtalt tid og pris.

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).

Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av asfalteringsprosjektet ditt til post@ostasfalt.no

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!