Snakk med oss Asfaltkalkulator

Seriøs asfaltering handler ikke bare om tillit

I løpet av de siste årene har det blitt lettere, og tryggere, å være kunde. Anleggs- og asfalteringsbransjen har ryddet opp og blitt mer profesjonell, med strenge krav til dokumentasjon og fagkunnskap. Når du engasjerer en profesjonell aktør, som har orden i regnskap og øvrige papirer, er du på den sikre siden.

seriøs asfaltering

Kvalitet først

Det viktigste er det du ikke ser, kvaliteten på grave- og grunnarbeidene som gjøres for å klargjøre arealet før asfaltering. Ulike terreng, hellinger og jordsmonn krever individuelt tilpassede løsninger for at resultatet skal bli jevnt, pent og vedlikeholdsfritt de neste 20 årene. Dimensjonering av pukklag og asfaltkvalitet er avgjørende, både for dekkets holdbarhet og pris. Seriøs asfaltering handler om mer enn bare tillit. Å sjekke de aktuelle bedriftenes referanser og kundevurderinger, er et godt tips til deg som skal bestille.

HMS og miljøkrav

I vår bransje stilles det – naturlig nok – særlig strenge og ufravikelige krav til HMS-arbeidet. Krav til helseattester, kursing, sikkerhetsrutiner, arbeidstid, lønn og øvrige arbeidsvilkår dokumenteres omhyggelig i tråd med regler og forskrifter. 

Bransjen, med Øst Asfalt som en av pådriverne, er også dedikert i arbeidet med å redusere utslipp og overgå norske og internasjonale miljøkrav. Dette stiller blant annet krav til maskinpark, kjemikaliebruk og oversikt over hele prosessen fra produksjon til ferdig lagt asfalt.

Brukt asfalt resirkuleres

Råasfalt er et naturprodukt og en knapp ressurs, noe som gjør at brukt asfalt fraktes til asfaltverk og blandes inn i produksjonen av ny asfalt. Som kunde har du muligheten til å påvirke; du kan bestille miljøvennlig asfalt hvor inntil 40% av blandingen er resirkulert. Standarden, kvaliteten og utseendet på asfalten blir like god om du velger miljøasfalt – produktet er også konkurransedyktig rent prismessig.

seriøs asfaltering

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken, også når det kommer til legging av asfalt og belegningsstein og forarbeid tilknyttet dette. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og har fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

Miljøvennlig med Øst Asfalt – 97% utslippsreduksjon

Vi tar på oss asfalteringsoppdrag i Oslo og sentrale deler av Viken – ingen jobb er for liten eller for stor. Dette inkluderer også prosjekter hvor asfalt kombineres med for eksempel kant- eller belegningsstein og trapp for å skape et helhetlig, pent utemiljø. Når du engasjerer Øst Asfalt,  garanterer vi profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris, med fokus på ordnede forhold og systematisk, dokumentert HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

Bruk våre kalkulatorer – estimer prisen selv

Prisen på jobben avhenger, ganske enkelt, av hvor mange kvadratmeter asfalt som skal legges og hvilken kvalitet du ønsker på asfalt og for eksempel belegningsstein. Når du har brukt våre kalkulatorer som du finner her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon for å diskutere dine idéer og få hjelp.

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!