Snakk med oss Asfaltkalkulator

Reparasjon av hull – asfaltlapping.

Når asfaltdekket blir eldre, eller etter en tøff vinter, kan bindemiddelet i asfalten bli hardt og sprøtt. Det kan føre til at det oppstår sprekker hvor vann trenger inn og du får steinslipp. Har det først skjedd, vil hullet – problemet – vokse til du får det reparert. Hvis du har utstyret som trengs så kan du enkelt lappe asfalten selv. Alternativt kan du få profesjonell hjelp fra oss i Øst Asfalt – det lønner seg gjerne i lengden.

Utbedring med kaldasfalt
Du får kjøpt kaldasfalt hos byggevarekjedene. Følg bruksanvisningen, tett hullet og komprimer godt med en asfaltstamper. Reparasjonen vil herde over tid når du har gjort en god jobb og utbedret hele det skadede området.
Asfaltlapping til kampanjepris!
Med profesjonell asfaltlapping vil du få et jevnt og pent dekke som varer, slik at du slipper å gjenta operasjonen etter neste vinter. Fastpris kr 8500 eks mva for inntil 20 kvm/2 tonn varm asfalt Agb8 med 40mm tykkelse. Kampanjeprisen gjelder ut mai og innenfor vårt arbeidsområde.

Til tjeneste i Oslo og nordre/østre Viken
Øst Asfalt utfører små og større oppdrag i Oslo og nordre/østre deler av Viken med yrkesstolthet og til avtalt tid og pris. Vi teller i dag nærmere 20 medarbeidere som utfører prosjekter for private, entreprenører, borettslag og kommuner. Systematisk HMS-arbeid og etterutdanning er prioritert i vår bedrift, og vi er godkjent leverandør gjennom Oslo Kommunes portal HMSREG.

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).

Ta kontakt!
Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail. Få jobben gjort i høst!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!