Snakk med oss Asfaltkalkulator

Planer om å oppgradere til våren? Planlegg asfaltering nå

Selv om det er kaldt og hvitt ute nå, så er ikke våren langt unna. I det såkalte “koronaåret” 2020 var det stor etterspørsel etter travle fagfolk, også profesjonelle asfaltleggere. Mye tyder på at vi i 2021 vil få mer av det samme, travle dager og mange spennende prosjekter. Hvis du har et konkret prosjekt i tankene, er det et smart trekk å starte planleggingen nå.  

Mange valgmuligheter med asfalt
Det er, som kjent, mye som kommer frem når snøen forsvinner og den gamle, humpete gårdsplassen med uklare definisjoner er intet unntak. Asfaltering er en pen, vedlikeholdsfri og slitesterk idé. Du kan velge fargenyanser og kombinere med for eksempel brostein, støttemurer, belegningsstein, trapper og ferdiggress. Slik kan du designe og redesigne utearealene på din helt personlige måte som fremhever eiendommens kvaliteter. Asfaltering er estetikk som hever utseendet og verdien på eiendommen. Å designe gårdsplass/utemiljø er alltid en spennende utfordring, og vi gir gjerne erfaringsbaserte, kostnadseffektive tips og råd som kan løfte helhetsinntrykket. 

Asfalt for deg, en æressak for oss
Vi som jobber med asfalt stiller høye krav til oss selv når det kommer til fag og utførelse. Det starter selvsagt med at vi holder det vi lover, med tanke på at vi utfører jobben til avtalt tid og pris. Selve asfalteringen, ikke minst det viktige grunnarbeidet, er fagarbeid som krever erfaring og kompetanse, ikke minst når det kommer til finishen og avgrensningene. 

Resultatet blir en jevn og pen overflate som er helt vedlikeholdsfri. Den tåler snø, is og tunge kjøretøy – tøff behandling – i år etter år uten å ta skade. Når vi har gjort jobben for deg, kan du regne med at det er 20 år til neste gang du trenger å tenke på det.

Bestill Øst Asfalt til å gjøre jobben
Vi utfører asfalteringsoppdrag, små og store, i Oslo og deler av Viken. Vi kan bistå med forslag til stilige og kostnadseffektive løsninger basert på dine idéer/skisser, og vi lover profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris. Vi har gode referanser fra privatkunder, borettslag, entreprenører og kommuner, og vi utfører arbeidet med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid.  

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM). Hele vår maskinpark går på det mest miljøvennlige drivstoffet.

Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av asfalteringsprosjektet ditt til post@ostasfalt.no

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!