Snakk med oss Asfaltkalkulator

Planer om å asfaltere gårdsplassen til våren?

Vinteren er på hell, og det er ikke så lenge til vi gjør hjem og hage klar for en ny vår og sommer. Vi i Øst Asfalt har allerede fått årets første forespørsler om asfaltering, murer og belegningsstein, og vi vet fra tidligere sesonger at det vil øke frem til vi kjører i gang. Hvis du har en jobb du ønsker å få gjort på vårparten, så er det en god idé å måle opp arealet og ta kontakt nå.

Asfalt gjør uteområdet ryddigere og øker verdiene vær
Når snø og is forsvinner kommer den gamle gårdsplassen til syne igjen. Humpete som aldri før, ujevn og med uklare definisjoner i forhold til plen, blomsterbed og veien.
De som går og kjører forbi, eller kommer på visning/besøk, får akkurat det samme førsteinntrykket
Så hva med å gi uteområdet en pen og varig oppgradering med ny asfalt?
Det vil heve inntrykket av – og øke verdien på – boligen din.
Asfalt og estetikk
Vi bidrar stadig oftere til å oppgradere utemiljøet ved å kombinere asfalt med belegningsstein, støttemurer og/eller ferdigplen. Å designe gårdsplass/utemiljø er alltid en spennende utfordring, og vi gir gjerne kostnadseffektive tips og råd som kan løfte helhetsinntrykket.

Få jobben fagmessig utført
Å legge asfalt er et fagarbeid som krever erfaring og kompetanse, ikke minst når det handler om å gjøre grave- og grunnarbeidet.
Når grunnarbeidet er fagmessig utført av oss, så får du en jevn og pen overflate som er helt vedlikeholdsfri. Den tåler snø, is og tunge kjøretøy – tøff behandling – i år etter år uten å ta skade. Når jobben er gjort ordentlig, kan du regne med at det er 20 år til neste gang du trenger å tenke på det.

Miljøvennlig asfalt
Asfalt er et naturprodukt som gjenvinnes – brukes i produksjon av ny asfalt – etter bruk. Vi i Øst Asfalt utfører arbeidet med det som kanskje er bransjens mest miljøvennlige maskinpark. I løpet av de siste årene har vi redusert våre utslipp med 97%, noe vi – som alle andre seriøse aktører – dokumenterer sammen med oppfølgingen av HMS i en protokoll.

Kanskje rimeligere enn du tror?
Vi i Øst Asfalt har den erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre jobben raskt og effektivt. God planlegging av personell og vareforbruk på forhånd, gjør at vi holder time- og materiellforbruket på et minimum – kostnadseffektivt for deg.

Bruk vår kalkulator – beregn prisen selv
Prisen på jobben avhenger av jordsmonnet/grunnarbeidet der du bor og hvor mange kvadratmeter asfalt som skal legges. Når du har brukt vår kalkulator som du finner her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon for å diskutere dine idéer og få hjelp.

Ta kontakt!

Ikke la det bare bli med tanken, bestill asfalteringen nå så kan du nyte resten av sommeren! Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!