Snakk med oss Asfaltkalkulator

Miljøvennlig asfaltering til avtalt tid og pris i Oslo/Viken

Nå er tiden inne for å sørge for verdiøkende oppgradering av utearealet, for eksempel fagmessig asfaltering av innkjørsel, gjerne i kombinasjon med legging av heller/kantstein og etablering av støttemur for å løfte eiendommens helhetsinntrykk. I tillegg til et flott resultat vil du også få en vedlikeholdsfri, miljøvennlig løsning med lang levetid.

Asfalt er et naturprodukt som resirkuleres etter bruk
Naturlig asfalt inneholder cirka 40% av råoljen bitumen, 30% aske og 30% vann; verdens største forekomst finnes på Trinidad. Ved produksjon av industriell asfalt blander vi bindemiddelet bitumen med 90-95%  stein, grus og/eller betong for å få en asfaltblanding med egenskaper som er tilpasset ulike bruksområder. All utslitt/brukt asfalt resirkuleres og mesteparten inngår i produksjon av ny asfalt etter en forventet levetid på 20+ år.
Kostnadseffektiv, standardisert asfaltering for private og sameier/borettslag
Vi anbefaler vår prisgunstige standard asfaltblanding til innkjørsler/biloppstillingsplasser og småveier i sameier/borettslag. Denne blandingen gir et jevnt og pent dekke med en tykkelse på 40 mm, mer enn sterkt nok hvis du ikke skal etablere snuplass for tungtrafikk. Blandingen består av asfalt (a), grus (g) og betong (b) med en maks steinstørrelse på 8 millimeter.

Sjekk prisen på forhånd – bruk asfaltkalkulatoren
Mål opp arealet som skal asfalteres og bruk vår asfaltkalkulator til å beregne prisen. Kalkulatoren gir deg et nøyaktig svar, men det forutsetter selvsagt at faktisk areal stemmer med det oppgitte og at prosjektet er innenfor vårt geografiske arbeidsområde, Oslo-området og deler av Viken.

Bruk en seriøs, erfaren og miljøvennlig leverandør – Øst Asfalt
La våre erfarne fagfolk med oppdaterte kurs/sertifiseringer gjøre jobben fagmessig og effektivt. I tillegg til vårt strenge fokus på HMS, stiller vi med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker – alle våre lastebiler har Euro 6-motor som innebærer en målt utslippsreduksjon på 97% sammenlignet med forgjengeren.


Ta kontakt! Send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!