Snakk med oss Asfaltkalkulator

Legg asfalt raskt og rimelig i høst

Stabilt og litt kaldere vær er ideelle forhold for asfaltering av innkjørsel og andre prosjekter på eiendommen. Nylagt asfalt herder bedre enn på en varm sommerdag, murer og trapper rekker å sette seg før kulda kommer. Ta kontakt for et godt tilbud, fagmessig gjennomføring til avtalt tid!

God drenering og et solid fundament

Grunnarbeidet, det å grave dypt nok, er viktig for å få et jevnt og stabilt resultat som tåler vekten av asfalt/stein i flere tiår fremover. God drenering, og å beregne riktig helning for vann, blir mer og mer viktig med tanke på kraftige regnværsperioder og ekstremvær. Tykkelsen på pukk/gruslag er avhengig av jord- og grunnforholdene; når det utføres av folk med erfaring og riktig utstyr/maskiner, også for komprimering, er du trygg på at jobben blir utført og levert med topp kvalitet.

Valg av asfalt, kantstein og mur

Utvalget er stort, både når det gjelder form/størrelse, fargenyanser og steinsorter. Det er enda viktigere å tenke funksjon og klima; vi gir gjerne råd og tips om hva som egner seg der du bor.

Høst er den beste tiden

Vekstsesongen er over, noe som betyr at asfalt, murer, trapper og kantstein får tid til å herde og sette seg. Det blir lettere å holde det ryddig gjennom vinteren og “vanskeligere” å være ugress når våren kommer.

Fiks ferdig asfaltert fra kr 8500,- eks mva

Bruk vår asfaltkalkulator til å finne ut hva ditt prosjekt vil koste i kroner og øre. I kalkulatoren bruker vi en sterk asfaltkvalitet kjent for lang holdbarhet, Agb8, med en tykkelse på 40mm – det rekker i massevis så lenge du ikke skal bygge snuplass for tungtrafikk.

Gjør som Øst Asfalt, tenk miljø

I løpet av de siste årene har vi erstattet alle gamle maskiner med de beste og mest miljøvennlige som finnes. Resultatet er at vi har redusert utslippene med over 90%. Øst Asfalt kan dokumentere kompromissløs etterlevelse av alle miljø- og HMS-regler, noe som også er helt nødvendig for å beholde sertifiseringene.

Få jobben gjort, send mail til post@ostasfalt.no. Legg gjerne ved en kort beskrivelse, antall kvadratmeter og noen fotos av området.

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!