Snakk med oss Asfaltkalkulator

La oss ta asfaltjobben mens du er på ferie!

Oppkjørsel, biloppstillingsplass, hellelagt gangvei, kantstein, støttemur eller trapp? Vi kan oppgradere utearealet i Oslo/Viken mens du selv nyter din velfortjente ferie. Og om du samtidig vil gi hagen, og det som vokser der – et løft så kjenner vi noen som kan fikse det, også.

Det sies at det er en tid for alt, det gjelder sikkert også for å ferdigstille/oppgradere utendørs. Akkurat nå kommer det – for mange – i konflikt med familiens sommerferie. Om du ikke har planlagt å bruke feriedagene til masseutgraving, grunnarbeid, stabilisering – godt gammeldags kroppsarbeid – så kan vi gjøre jobben for deg. Det betyr samtidig at du, om noen uker, kan komme hjem til et flott opparbeidet uteareal.

Øst Asfalt får jobben gjort og leverer med høy kvalitet og yrkesstolthet. Det gjør vi til avtalt tid og en pris du selv kan beregne før du gir oss oppdraget. 

Alt du trenger å gjøre er å måle opp arealet hvor du har planlagt for asfalt og/eller belegningsstein. Så legger du inn antall kvadratmeter i vår asfaltkalkulator og se prisen.

Til tjeneste i Oslo og nordre/østre Viken

Øst Asfalt utfører teller i dag nærmere 20 medarbeidere som utfører prosjekter for private, entreprenører, borettslag og kommuner. Systematisk HMS-arbeid og etterutdanning er prioritert i vår bedrift, og vi er godkjent leverandør gjennom Oslo Kommunes portal HMSREG. Vi utfører alle oppdrag fagmessig, det vil si at vi gjør alt forarbeid (masseflytting, graving, stabilisering) tilpasset tomta, naturlige vannveier og topografien rundt. Denne fagmessige kvalitetssikringen er din garanti for at du får et jevnt, tilnærmet vedlikeholdsfritt dekke som tåler all slags vær og temperatursvingningene i en antatt levetid på cirka 20 år. 

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har Euro 6 motor. En forbrenningsmotor hvor TØI-kontrollmålt utslippsreduksjon er på nærmere 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. 

Et bevisst forhold til gjenbruk, fokus på miljø.

Asfalt er et naturprodukt som resirkuleres ved endt levetid, det vil si etter cirka 20 år. Den gamle asfalten kuttes opp, samles inn og gjenbrukes til produksjon av ny asfalt.

Ta kontakt!
Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail. Få jobben gjort i høst!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!