Snakk med oss Asfaltkalkulator

Kantstein – rimelig ansiktsløft for utearealet

Rette linjer og definerte overganger bidrar til å løfte eiendommen, både når det gjelder det visuelle helhetsinntrykket og verdien. Kantstein – svært slitesterk og vedlikeholdsfri – leveres i mange forskjellige former og fargenyanser. Bruk priskalkulatoren på våre nettsider – å legge kantstein er kanskje rimeligere enn du hadde trodd?

Kantstein

Funksjonalitet, slitestyrke og estetikk

Målet er å få et godt og, ikke minst, varig resultat. Dette skal holde seg fint og vedlikeholdsfritt i mange år. Kantstein har høy egenvekt, noe som betyr at det er svært viktig med fagmessig utført grunnarbeid for at resultatet skal bli – og holde seg – stabilt.

Kantstein først, asfalt etterpå

Etter at det viktige grave- og grunnarbeidet er utført, legger vi kantsteinen på plass. Hvis asfaltering også inngår i oppgraderingen, så vil kantsteinen sørge for rette linjer som “rammer inn” asfaltområdet. Vi kontrollerer selvsagt også at kantsteinen legges korrekt og pent i forhold til terrengets naturlige helning slik at overflatevann renner av. Øst Asfalt kan også utføre legging, eller lapping, av ferdigplen inn mot kantsteinen.

Dine idéer, våre løsninger

Du er velkommen til å kontakte oss for å diskutere idéene og planene dine i forkant; vi har utført mange vellykkede prosjekter, og kan bidra med forslag og – ikke minst – praktiske løsninger som får prosjektet til å lande godt innenfor budsjettet ditt.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken. Øst Asfalt garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og har fokus på ordnede forhold og systematikk i HMS-arbeidet. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

97% utslippsreduksjon

Alle våre lastebiler har Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet denne motoren i 11 busser, viste målingene et NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at våre nye, tunge kjøretøy har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM). Vi gjør jevnlige utskiftninger i vår maskinpark for å opprettholde vår posisjon som foregangsbedrift innen miljø i vår bransje.

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!