Snakk med oss Asfaltkalkulator

Kantstein og asfalt

Mange velger å legge kantstein som naturlig avslutning på, eller overgang fra, det asfalterte området – for eksempel innkjørselen. Kantsteinen bidrar til å ramme inn og definere uteområdet, noe som ofte løfter inntrykket av eiendommen. Når det gjelder kantstein, og også asfalt, har du en rekke valgmuligheter når det gjelder stein, farger og finish 

Grunnarbeid først, kantstein etterpå

Hemmeligheten bak et stilig og slitesterkt resultat ligger i å utføre grunnarbeidet riktig og nøyaktig. Grunnen må tåle vekten av asfalt og kantstein over tid, noe som ofte betyr at graving må til. Vi vil ha en stabil grunn, noe som betyr at vi må etablere underlaget – pukk og stein – som fordeler vekten av asfalt og stein. Det kan være penger å spare på å la Øst Asfalt undersøke, grave og etablere underlaget. Vi graver akkurat så dypt som vi må og beregner behovet for pukk/sand/grus nøyaktig, noe som betyr at du slipper å betale for mer enn du strengt talt behøver. I tillegg så vet du at alt arbeidet blir fagmessig utført, noe som er spesielt viktig med tanke på at det skal holde i mange år.

Kantstein

Utvalget av kant- og belegningsstein er stort; steinsort, farge, glatt eller rustikk, buede, rektangulære – velg og vrak. Øst Asfalt kan, om ønskelig, dobbeltsjekke dine beregninger og regnestykker når du har bestemt deg – dette for at du skal være sikker på at mengden stemmer i forhold til areal/antall løpemeter. Vi kan også sørge for å få steinen transportert hjem til deg. Etter at grave- og grunnarbeidet er gjort, legger vi kantsteinen på plass og passer på at det blir nøyaktig og pent i forhold til terrengets naturlige helning med tanke på overflatevann. Vi kan også bistå med legging, eller lapping, av ferdigplen inn mot kantsteinen. 

I tillegg til asfalt

Du er velkommen til å kontakte oss for å diskutere planene dine i forkant; vi har erfaring fra mange vellykkede prosjekter, og kan bidra med idéer og praktiske løsninger slik at vi lander godt innenfor budsjettet ditt.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.  

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeid så jobber vi kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).
Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av asfalteringsprosjektet ditt til post@ostasfalt.no

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!