Snakk med oss Asfaltkalkulator

Innkjørsel og inspirasjon

Innkjørselen er første møte

Vi skal vokte oss for å overdrive betydningen av noe så trivielt som en innkjørsel, men det er og blir det første som møter besøkende og forbipasserende. Det første de ser, kjører, sykler eller går på. Rotete eller ryddig, humpete eller ekstravagant og påkostet? Hvilken historie vil du at innkjørselen skal fortelle om de som bor her?

Den ryddige

Det holder lenge med et pent og jevnt asfaltdekke, kanskje i kombinasjon med belegningsstein, for å gi et godt førsteinntrykk. At dekket holdes rent, og ugressfritt, bidrar til å skape et ryddig og flott utemiljø. Et nytt asfaltdekke, som er fagmessig lagt med fokus på forarbeid, krever så og si ikke vedlikehold for å holde seg pent og jevnt i cirka 20 år. 

Den praktiske

Utearealet kan også organiseres i forhold til funksjonalitet. Biloppstillingsplass, sykkelparkering, sittegruppe med grill og et område avsatt til fri utfoldelse for barn og lekne voksne? Fortell oss om dine ønsker, eller tegn en grovskisse, så hjelper vi deg med å realisere prosjektet.

Den kunstneriske

Det finnes mange muligheter for deg som ønsker et mer personlig preg på innkjørselen og utearealet, for eksempel et design og et materialvalg som er står i stil til huset. Asfalt, belegningsstein, brostein, støttemurer og trapper i ulike fargenyanser, fasonger og kvaliteter. Alt er mulig, og vi i Øst Asfalt tar alltid utfordringen!

Den steinrike med diskutabel smak

Siden vi er inne på temaet; her er noen fotos som viser eksempler på at de kan dette med innkjørsler også i andre land. Eller kan de det? Noe av dette vil kanskje fremstå som litt kontroversielt i ditt nabolag?

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken, selvsagt også innkjørsler tilpasset alle ønsker og budsjetter. Øst Asfalt garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeid så jobber vi kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!