Snakk med oss Asfaltkalkulator

Hva koster det å asfaltere gårdsplassen?

Prisen avgjøres av areal og asfaltkvalitet. Øst Asfalt har en minstepris på kr 8500 (10625 inkl mva) for å asfaltere 20 kvm. Mål opp arealet ditt og bruk vår asfaltkalkulator for å finne ut hva ditt prosjekt vil koste.

Standard asfalt = solid og med lang levetid
Etter at grunnarbeidet er utført, legger vi et 40 mm tykt asfaltlag hvor vi bruker asfaltkvaliteten Agb8. Asfaltgrusbetong (agb) med 8 mm stein gir et slitesterkt dekke med jevn og pen overflate, vedlikeholdsfritt med en antatt levetid på 20 år. Vi kan selvsagt også levere og legge andre asfaltkvaliteter, for eksempel en som tåler enda mer vekt (tykkere) eller er i en annen farge.
Kombinasjoner med kantstein og mur/trapp
Vi utfører også kombinerte oppdrag, det vil si prosjekter når du ønsker å etablere en gangvei fra gårdsplass til inngangsdør (belegningsstein?), hvor det er behov for en støttemur eller om du vil bruke kantstein til detaljer og få et flott, gjennomført uteområde. Kontakt oss gjerne for en befaring hvor vi også kan komme med forslag til løsninger som er innenfor budsjettet ditt.

Miljøvennlig
Asfalt er et naturprodukt som gjenvinnes etter bruk. Vi i Øst Asfalt utfører arbeidet med det som kanskje er bransjens mest miljøvennlige maskinpark. I løpet av de siste årene har vi redusert våre utslipp med 97%, noe vi dokumenterer sammen med oppfølgingen av HMS i en protokoll. Vi har alle sertifiseringer og godkjenninger, blant annet som bedrift/leverandør til store entreprenører og det offentlige.

Kanskje rimeligere enn du tror?
Vi i Øst Asfalt har den erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre jobben raskt og effektivt. God planlegging av personell og vareforbruk på forhånd, gjør at vi holder time- og materiellforbruket på et minimum – kostnadseffektivt for deg.


Ikke la det bli med tanken, bestill asfalteringen nå så får du jobben utført før sommeren!!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!