Snakk med oss Asfaltkalkulator

Hva koster asfalt i 2022?

Mål opp arealet som skal asfalteres og bruk asfaltkalkulatoren for å beregne pris. 

Hva koster asfalt i 2022?

Fra kr 8500,- eks mva

Med et areal på inntil 20 kvadratmeter, og du velger vår anbefalte standard (Agb8 som er 40 mm tykk), betaler du minstepris på kr 8500,- eks mva (kr 10625,- inkl mva) per 1.9.22. Prisen bygger på at du bor i vårt geografiske arbeidsområde som er Osloområdet og deler av Viken.

Kombinere asfalt med granitt- eller belegningsstein?

I tillegg til å gjøre det penere og hyggeligere, vil et gjennomtenkt og godt opparbeidet uteområde løfte verdien på eiendommen. Å legge ny asfalt, gjerne i kombinasjon med granitt- eller belegnings-/kantstein er en investering som også vil påvirke takst og eiendomsverdien. Finn ut hva det vil koste ved å bruke vår asfaltkalkulator, vi har egne kalkulatorer for granitt- og belegningsstein.

Grunnarbeid først

Fagmessig utført grunnarbeid er viktig for resultatet og asfaltens levetid, vanligvis beregnet til cirka 20 år. Grunnarbeidet handler i prinsippet om å fjerne all vegetasjon og om å bygge opp arealet med pukk/grus slik at det tåler vekten av asfalten over tid; samtidig beregner vi selvsagt helning/fall slik at overflatevann renner dit det skal.

Valg av asfalttype og tykkelse

Til private oppkjørsler og biloppstillingsplasser anbefaler vi at du velger standarden Agb8 Benevnelsen “Agb” betyr at vi bruker blandingen asfaltgrusbetong hvor steinenes diameter er på maks 8 millimeter. En asfalttykkelse på 40 mm holder i massevis for å tåle vekten av bil/varebil og en parkert MC. Du kan selvsagt velge et tykkere asfaltlag eller større steiner, men – som nevnt – vår standardkvalitet passer for de aller fleste. 

Fokus på HMS og miljø

Øst Asfalt utfører alle typer oppdrag – små og store – med yrkesstolthet og til avtalt tid og pris. Systematisk HMS-arbeid og etterutdanning står sentralt i vår virksomhet, og selskapet er derfor også godkjent leverandør gjennom Oslo Kommunes portal HMSREG. Som et selskap i vekst, så er vi bevisst på at vår maskinpark alltid skal være blant bransjens mest oppdaterte og miljøvennlige, slik at vi med klar margin møter nasjonale og internasjonale miljøkrav.

Bruk gjerne asfaltkalkulatoren til å beregne pris, og/eller kontakt oss for en samtale om prosjektet ditt.

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail.

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!