Snakk med oss Asfaltkalkulator

Håndlegging av asfalt

Noen ganger kan det å legge asfalt være både en kunst og et håndverk. Det gjelder på områder der de store maskinene ikke kommer til, som gjerne også er de områdene hvor estetikken er viktig. Da er det selvsagt en fordel at den som håndlegger asfalten har fagkompetanse og, bokstavelig talt, tonnevis med erfaring.

Når asfaltering blir håndarbeid
Håndlegging av varm asfalt krever iskald presisjon og beregning; korrekt mengde asfalt som fraktes og legges for hånd ved hjelp av håndholdte maskiner. Det er detaljene – finishen – som løfter utearealet fra praktisk til vakkert. Definisjonen av kantene i forhold til bygninger, overgangen mellom asfalt og belegnings- eller kantstein, mot blomsterbedet, støttemuren eller inn mot første trappetrinn. 

Den viktige finishen
Et pent opparbeidet uteområde spiller på lag med, og definerer, eiendommen og bygningenes arkitektoniske kvaliteter. Ved å investere det lille ekstra utendørs, på samme måte som vi ofte gjør inne med kjøkken og bad, vil du oppnå det unike resultatet som løfter helhetsinntrykket av eiendommen. Fagmessig utført håndlegging av asfalt kan være en av detaljene som, sammen med design, beplanting og materialvalg, gjør at du får frem eiendommens unike kvaliteter.

Fagmessig utført
Når asfalt skal legges for hånd, så krever det et godt øye for detaljer og at jobben utføres fagmessig. Det inkluderer også en vurdering/bearbeiding av grunnforholdene, eventuell oppbygging med pukk eller grus og beregninger av vinkler og helninger med tanke på leding av vann. Ferdig lagt asfalt herder fort for så å bli liggende der, fast og fin, i 15-20 år. Vårt beste råd er at du leier inn en seriøs asfaltbedrift med erfaring og gode referanser, for eksempel Øst Asfalt.

La Øst Asfalt gjøre jobben
Vi utfører alle typer asfalteringsoppdrag, også der hvor asfalt kombineres med for eksempel betong, i Oslo og deler av Viken. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).

Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av asfalteringsprosjektet ditt til post@ostasfalt.no

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!