Snakk med oss Asfaltkalkulator

Tommel opp for gunstig pris på asfaltering!

Gunstig pris asfaltering

“Fikk lagt asfalt og kantstein på gårdsplassen. Veldig bra resultat, god kommunikasjon, raskt levert og hyggelige folk. Tommel opp” (hilsen Nils).

Det ser bra ut, men er de til å stole på? Kommer de til avtalt tid, blir resultatet pent og vedlikeholdsfritt? Holder de seg innenfor budsjett?

Mange fornøyde kunder

Vi har mange fornøyde kunder, og det er selvsagt ekstra hyggelig når de gjør som Nils (over); tar seg tid til å skrive en anbefaling og gi oss fem av fem mulige stjerner. Det er jo bare asfalt, en hverdagslig jobb som blir bestilt og levert, og det er vel egentlig ingen grunn til at noen skal bli vilt begeistret når arbeidet blir utført i henhold til avtale?

Likevel er det noen som er som Marianne; tar til tastaturet, gir tommel opp og skriver “Supert arbeid! Imponert over gutta”.

Takk til dere!

Takk til Nils, Marianne og alle andre kunder i stor-Oslo og nordre deler av Viken/Akershus. Vi er takknemlig for at dere tar vel imot oss og gir gode kommentarer, et klapp på skulderen for godt utført arbeid. Noen, som Jon, bruker færre ord enn de fleste: “Kjempedyktige! Svært proffe 🙂

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle typer asfalteringsoppdrag, inkludert sammensatte prosjekter som kan inkludere legging av kantstein eller etablering av trapp/mur. Vi lover profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

Du kan beregne prisen på asfalteringsjobben ved å bruke vår asfaltkalkulator.

Ta kontakt!

Få jobben gjort, send mail til post@ostasfalt.no eller ring oss på telefon 405 99 407. Legg gjerne ved en kort beskrivelse, antall kvadratmeter og noen foto av området.

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!