Snakk med oss Asfaltkalkulator

Granittstein og asfalt til avtalt tid og pris.

Stilig og solid løfter helhetsinntrykket og øker verdien på eiendommen. Granittstein er svært godt egnet til trapper, støttemurer og som belegningsstein. Fås i mange varianter som for eksempel brostein, mosaikk og blokker. Høsten er en fin tid for å oppgradere utearealet, som for eksempel å bygge en pen og slitesterk oppkjørsel.

Har du først bestemt deg, så er det ingen grunn til å vente til våren kommer og asfalteringsoppdragene står i kø. Tar du kontakt med oss i Øst Asfalt nå, vil vi – som alltid – utføre jobben og levere til avtalt tid og pris.

Kreativ bruk av stein gir eiendommen et stilig særpreg
Kantet granittstein passer godt til å ramme inn f eks heller/belegningsstein, rundt stolper og i kombinasjon med for eksempel betongheller. Sjakkmønster, diagonaler eller andre stilige detaljer?

Vedlikeholdsfri og holdbar til evig tid
Granittsteinen har evig liv og  tåler så og si alt, inkludert vann og frost. For utseendets skyld bør du med jevne mellomrom fjerne ugress, etterfylle fugene med sand og vaske overflaten slik at du blir kvitt algevekst.

Mål opp arealet, få pris med det samme
På nettsiden vår finner du to priskalkulatorer, en for asfaltering og en for granittstein. Mål opp arealet, bruk kalkulatoren og få pris med det samme. 

La Øst Asfalt gjøre jobben for deg
Vi legger granittstein og utfører alle typer oppdrag knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken. Øst Asfalt kan hjelpe deg med å budsjettere, velge steinsort og vi sørger også for transporten hjem til deg. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ryddighet og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeid så jobber vi kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som gir en utslippsreduksjon på 97% sammenlignet med forgjengeren – Euro 5. 

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!