Snakk med oss Asfaltkalkulator

Gode priser på seriøs og fagmessig asfaltering

Konklusjonen er at du bør gi oppdraget til en seriøs bedrift.
En som har erfaring og gode referanser og som, ikke minst, kan dokumentere at virksomheten opererer i tråd med de strengeste HMS- og miljøkravene som regulerer bransjen. 

Velg miljøvennlig
Asfalt er et naturprodukt som resirkuleres etter endt levetid på cirka 20 år. I arbeidet med å legge ny asfalt vil seriøse bedrifter som vår bruke de mest miljøvennlige maskinene; vi oppnådde å redusere utslippene med 97% da vi byttet til ny maskinpark med Euro 6 motorer. Vi dokumenterer hvilke maskiner vi bruker, at vi utfører regelmessige kontroller og at vi følger vedlikeholdsprogrammene. Dette bidrar til at vi er kvalifisert som godkjent leverandør til Oslo Kommune. 

HMS i asfaltarbeid
Sikkerhet har absolutt høyeste prioritet for oss som arbeider med tunge maskiner og kokende varm asfalt. Vi etterlever HMS-reglene til punkt og prikke, noe som heldigvis kan og skal dokumenteres i vår bransje. At bedriften du velger har orden i praksis og papirer, bør være et viktig kriterium når du velger hvem som skal få oppdraget.

Kvalitet lønner seg alltid
Ditt valg av asfaltleverandør avgjør om du får det resultatet du ønsker deg. Et vedlikeholdsfritt og jevnt dekke som holder seg pent og tåler det norske klimaet i år etter år. Alternativet til å velge en seriøs bedrift som Øst Asfalt, er at du risikerer at det oppstår feil og skader som det koster å utbedre. Det kan være grunnarbeidet, pukklaget, asfaltkvaliteten eller hvordan arbeidet er utført. Det vil du ikke risikere.

Sjekk prisen på forhånd – bruk asfaltkalkulatoren

Ta kontakt!
Send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!