Snakk med oss Asfaltkalkulator

Fikk oppdrag i Bogstadveien etter gode referanser

Oppdragene med å legge ny asfalt på sentrale punkter i Oslo er en viktig del av oppgraderingen som nå gjennomføres i regi av Oslo Kommune/Oslo Sporveier AS. Trafikksikkerhet, bedre fremkommelighet for alle typer trafikanter, driftsøkonomi og det estetiske er viktige momenter. Nå har Øst Asfalt gjennomført enda et prosjekt, denne gangen i krysset Bogstadveien/Valkyriegaten.

Vi ble anbefalt etter at vi tidligere utførte jobben med å legge asfalt ifm med oppgraderingen av trikketrasséen på Stortorvet. Dette, samt at vi dokumenterer at vi følger strenge miljø- og HMS-forskrifter, bidro til HAB Construction AS ga oss dette oppdraget. 

Fresing av asfalt ble utført med Bomag BM600 og Mustang kompaktlaster med feieaggregat, mens Bomag asfaltutlegger BF300 ble brukt til å legge Asfalt Ab11 i flere lag. Vi brukte også en Bomag BW120 vals for å komprimere asfaltdekket og for å kunne sette trafikk på veien sent på natten. Oppdraget ble effektivt utført innenfor budsjett og ferdigstilt til rett tid. Vi takker for tilliten!

Asfalt
Asfalt Bogstadveien
Asfalt

Ta kontakt med oss om du ønsker asfaltering eller annet arbeid – ingen oppdrag er for små eller store!

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!