Snakk med oss Asfaltkalkulator

Få det asfaltert før vinteren kommer!

Asfaltere innkjørselen, etablere hellelagt gangvei, støpe trapp eller sette opp støttemur? Det er fortsatt mulig å få jobben profesjonelt gjort før vinteren kommer for å bli en stund; senhøsten er faktisk en ideell periode for slike prosjekter.

Når blir det for kaldt for asfaltering?

Det korte svaret er at kuldegrensen ligger på rundt 10 minus. Det betyr samtidig at det akkurat nå er uproblematisk å legge asfalt i Oslo-området og nordre deler av Viken. Noen små minusgrader gjør ingenting så lenge asfaltverkene produserer for fullt. Og det gjør de.

Kaldt vær er bra for nylagt asfalt

Det er lett å tenke at asfaltering er for varme sommerdager, men det stemmer ikke helt. Nylagt asfalt herder bedre og raskere i kaldere vær; en annen stor fordel er at vi ikke har noen plantevekst å ta hensyn til. Det nye asfaltdekket får herde seg sterkt i ro og mak, og det har ingenting å si om det regner eller snør litt. Når våren kommer så har asfalten etablert seg, noe som gjør dekket mer motstandsdyktig i forhold til organiske vekster.

Rask levering

Det at de fleste tenker på asfaltering – og tar kontakt – når det blir vår og sommer, gjør at det er kort eller ingen ventetid i november/desember. Bruk gjerne vår asfaltkalkulator for å beregne pris på det arealet (antall kvadratmeter) du ønsker å få asfaltert. Med en minstepris på kr 8500,- eks mva i Oslo/Nordre Viken er vi konkurransedyktige og nærmest uslåelige på kvalitet.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle typer asfalteringsoppdrag, inkludert sammensatte prosjekter som kan inkludere legging av kantstein eller etalering av trapp/mur. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som har gitt nærmere 97% lavere utslipp enn forgjengeren Euro 5.

Få jobben gjort, send mail til post@ostasfalt.no eller ring oss på telefomn 405 99 407. Legg gjerne ved en kort beskrivelse, antall kvadratmeter og noen foto av området.

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!