Snakk med oss Asfaltkalkulator

Bestille asfaltering – nå???

Mange fryder seg over vinteren, enda flere gleder seg til vår og sommer mens for noen ganske få – sånne som oss – er det tanken på en ny asfaltsesong som fremkaller smil og glede. Vi er tydeligvis ikke alene om å tenke et par måneder frem; årets første bestillinger har tikket inn.

Bygger du nytt, eller har du planer om å oppgradere utearealet? Asfalt er ofte en del av løsningen; det er et miljøvennlig naturprodukt som er slitesterkt, vedlikeholdsfritt og har en beregnet levetid på cirka 20 år. At det i tillegg er pent og øker verdien på eiendommen er også viktige faktorer.

Bestill asfalt

Hvordan vil du ha det ute?

Asfalt kan kombineres med det meste: kant- og/eller belegningsstein, støttemurer, trapper, blomsterbed og gressplen. Når du i tillegg kan velge mellom ulike egenskaper, steinsorter og fargenyanser så har du mange muligheter til å få et stilrent og hyggelig uteområde med særpreg. Lag gjerne en tegning eller en skisse som viser hva du ønsker og ser for deg; Øst Asfalt kan bistå deg med å finne praktiske og kostnadseffektive løsninger som både er bra for budsjettet og fremdriftsplanen.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle typer asfalteringsoppdrag, små og store, i Oslo og deler av Viken. Vi lover profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

Bestille asfaltering

Kanskje rimeligere enn du tror?

Vi i Øst Asfalt har den erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre jobben raskt og effektivt. God planlegging av personell og vareforbruk på forhånd, gjør at vi holder time- og materialforbruket på et minimum – kostnadseffektivt for deg.

Bruk våre kalkulatorer – estimer prisen selv

Prisen på jobben avhenger, ganske enkelt, av hvor mange kvadratmeter asfalt som skal legges og hvilken kvalitet du ønsker på asfalt og for eksempel belegningsstein. Når du har brukt våre kalkulatorer som du finner her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon for å diskutere dine idéer og få hjelp.

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!