Asfaltkalkulator

Belegningsstein

Å asfaltere en innkjørsel eller en biloppstillingsplass er vel og bra, men et pent opparbeidet og velstelt utemiljø avhenger av helheten. Ulike bomiljø, arkitektur, eiendommens topografi og beplantning er faktorer som avgjør hva som passer og blir fint akkurat der du bor. Belegningsstein vil sette en spiss på helhetsuttrykket, og er ofte en del av helheten.

Belegningsstein fås i mange varianter og kvaliteter
Valg av belegningsstein har stor betydning for hvordan eiendommen fremstår, harmonien i helheten. Når du skal velge, kan det ofte være lurt å ta utgangspunkt i huset og området; et nytt og moderne hus har andre kvaliteter i form av materialvalg og design enn et eldre hus i et veletablert villaområde. Du vil oppnå det mest harmoniske helhetsinntrykket ved å tenke at utemiljøet, inkludert belegningssteinen, skal bidra til å forsterke huset/eiendommens kvaliteter.

Tromlet eller utromlet belegningsstein?
Selv om utvalget av belegningsstein – med tanke på fargenyanser og størrelser – er stort, så deler vi ofte mellom den tromlede og den utromlede varianten.

Tromlet belegningsstein har en rustikk, ujevn overflate som gir et klassisk og «levd» uttrykk. Når steinen tromles, så blir den røffere og ru i kantene. Tromlet belegningsstein kan derfor forsterke inntrykket av et gammelt, ærverdig hus, men den fungere like fint som kontrast eller utropstegn til nye og moderne hus.

Den utromlede varianten har glatt overflate, noe som bidrar til å gi et strammere, moderne uttrykk med rene linjer. 

Både tromlet og utromlet stein fås i forskjellige fargenyanser hvor brunmix, rødmix og gråmix er de mest brukte.

Mønster og detaljer
Belegningsstein er et viktig estetisk element i helheten, hvor asfalt, trapp, plen og beplanting ofte også inngår. Når du legger steinen, er det fritt frem for å komponere ditt personlige preg og uttrykk ved å for eksempel å bruke ulike fargenyanser til å lage mønster og liv. Vi i Øst Asfalt kan bistå med forslag og tar på oss hele jobben som inkluderer grunnarbeider og legging av belegningssteinen slik at resultatet blir sånn som du vil ha det.

Prosjektet blir rimeligere når du kun bruker en leverandør.
Når du skal oppgradere utemiljøet, så er det en jobb som ofte inkluderer asfaltering, legging av belegningsstein, støttemur, trapp og legging av ferdigplen. Når du vil ha jobben gjort effektivt, med et godt og helhetlig sluttresultat, så vil det også være penger å spare på å la Øst Asfalt ta hele jobben. Vi utfører alle oppgavene, inkludert legging av ferdigplen, raskt og fagmessig med et flott sluttresultat. Da slipper du å forholde deg til en gartner, en anleggsgartner og en asfaltbedrift som du i tillegg må koordinere i forhold til kalender og budsjetter. 

La Øst Asfalt gjøre jobben
Vi utfører alle typer oppdrag, små og store, i Oslo og deler av Viken. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM). I løpet av 2020 vil hele vår maskinpark gå på det mest miljøvennlige drivstoffet.

Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av asfalteringsprosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!