Snakk med oss Asfaltkalkulator

Belegningsstein til fornuftige priser

Vil du løfte verdien på, og helhetsinntrykket av, eiendommen? Belelegningsstein kan med fordel brukes i kombinasjon med asfalt og/eller til å markere og definere områder av utearealet, for eksempel for sittegrupper eller utekjøkken. Resultatet kan bli alt fra bruksvennlig og lekkert til elegant eller iøynefallende. Du bestemmer, vi hjelper.

Mye å velge mellom

Belegningsstein finnes i mange varianter, både når det gjelder materiale, fargenyanser og form/størrelse. Betongheller, granitt, brostein i ulike former og kvaliteter. Vi anbefaler at du starter med det aller viktigste spørsmålet: Hvordan vil du ha det? Lag gjerne en grovskisse eller kontakt oss for en prat om dine ønsker og idéer. Hos Øst Asfalt vil du få råd og anbefalinger, oversikt og – når du har bestemt deg – hjelp til hjemtransport og fagmessig legging inkludert det viktige forarbeidet. Vi har lang erfaring med å finne praktiske og kostnadseffektive løsninger, i tillegg til at vi har god oversikt over – og tidvis samarbeid med – de ulike leverandørene, både når det gjelder pris og kvalitet.

Å kombinere asfalt og belegningsstein

Belegningsstein egner seg utmerket når du skal lage en pen og slitesterk avgrensing/overgang mot et asfaltert område. I tillegg vil Belegningssteinen fungere som “ramme” ved at den fremhever for eksempel buer/avrundinger eller naturgitte høydeforskjeller, noe som gir en flott, arkitektonisk definisjon av eiendommen.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Øst Asfalt utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken, også når det kommer til legging av belegningsstein. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeid så jobber vi kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!