Asfaltkalkulator

Asfaltfresing

Når vi snakker om å frese asfalt så mener vi arbeid for å endre eller reparere eksisterende asfaltdekke. Asfaltfresing kan ofte vise seg å være en rask og relativt rimelig affære når vi utfører arbeidet med oppgavetilpassede miljøvennlige maskiner. 

Når årene går så kan det oppstå ujevne områder, spor eller små senkninger/dumper, som samler vann. Eller nivåforskjeller som det er ubehagelig å kjøre over. Slike skader vil, når de først har oppstått, vokse seg større inntil du tar hånd om og løser problemet. Det er her asfaltfresing kommer inn.  

Vi starter med problemområdet
Når vi freser asfalt, fjerner vi det øverste laget av asfalten. Det vil si at vi høvler, skjærer eller planfreser slik at vi kan reparere på en faglig god måte og oppnå et resultat som holder i mange år. Vi sender overskuddsasfalten til gjenvinning, slik at ressursene resirkuleres og inngår i produksjonen av ny asfalt. 

Så legger ny asfalt
Det er forskjell på å løse og å flikke på problemet. Vi i Øst Asfalt gjør jobben grundig fordi vi kan faget og fordi kvaliteten på arbeidet vårt er helt avgjørende for sluttresultatet. Det betyr at vi beregner helninger med tanke på å lede vann og har fokus på eventuelle skjøter med overganger til den delen av asfalten som ikke freses. Her gjør vi det nødvendige grunnarbeidet som gir fagmessig legging av den nye asfaltmassen, slik at den fester og blir sømløst integrert med eksisterende asfaltdekke. 

Så godt som nytt dekke
Når vi har etterfylt og lagt nytt dekke så vil det asfalterte området fremstå som nytt, jevnt og sterkt, noe som også betyr at levetiden er forlenget med 15-20 år. Siden vi kun har brukt en begrenset asfaltmengde, sammenlignet med når du fjerner og erstatter all gammel asfalt med ny, er denne løsningen både prisgunstig og miljøvennlig.

La Øst Asfalt gjøre jobben
Vi utfører asfaltfresing og andre typer asfalteringsoppdrag, små og store, i Oslo og deler av Viken. Vi lover profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.  

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM). Hele vår maskinpark går nå på det mest miljøvennlige drivstoffet.

Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!