Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfaltering – Slik senker du prisen

Vurderer du asfaltering eller belegningsstein for ditt uteområde? Med asfaltsesongen rett rundt hjørnet, er det smart å planlegge tidlig. Kostnaden er en sentral faktor, og her deler vi innsiktsfulle tips for å holde budsjettet nede.

rimeligere asfaltering

Ta eierskap – Spar på budsjettet

Asfaltering, utført av fagfolk, gir et varig og vedlikeholdsfritt resultat i opptil 20 år. Men visste du at du kan spare ved å bidra selv? Å legge et solid fundament er essensielt for å unngå ujevnheter og senkninger.

1: Grunnarbeidets betydning

Sjekk om underlaget tåler asfaltens vekt. En base på 10-20 cm med finknust grus eller pukk er standard. Har du bløt jord eller leire, kreves et tykkere lag. Komprimer underlaget grundig for å forhindre fremtidige problemer.

2: Vannhåndtering er nøkkelen

Råasfalt er mer enn bare et byggemateriale; det er et verdifullt naturprodukt og en begrenset ressurs. Dette bevisstgjør oss om viktigheten av resirkulering. Brukt asfalt får nytt liv ved at det samles inn og inngår som en del av nye asfaltblandinger. Som forbruker spiller du en viktig rolle i denne miljøvennlige syklusen. Ved å velge miljøasfalt, bidrar du aktivt til bærekraft, der opptil 40% av asfalten er gjenbrukt. Det fantastiske med denne miljøvennlige løsningen er at den ikke går på kompromiss med kvalitet eller utseende. Du får en førsteklasses asfaltvei som er både holdbar og estetisk tiltalende.

En suksessfull asfaltering begynner med et solid fundament. En viktig faktor er underlaget, som ikke bør være bevegelig eller ha evnen til å holde på vann. Vannoppsamling under asfalten kan føre til skade over tid, derfor er riktig vannhåndtering essensielt. Det er viktig å observere og justere høydeforskjeller i terrenget for å forhindre vanninnsig. Planlegg for at overflatevannet følger terrengets naturlige helling, og sørger for at det ledes bort fra bygninger og installasjoner. Vi anbefaler en helling på 2% vekk fra det asfalterte området, eller en alternativ dreneringsløsning med sluk. Husk, denne hellingen må etableres i underlaget før asfalteringsprosessen starter.

3: Fjern vegetasjon

Bruk sterk ugressfjerner på området som skal asfalteres. Det er viktig at arealet er helt fritt for plantevekst før du starter med grunnarbeid/etablering av underlaget. Dette er den enkleste delen av forarbeidet, og den kan du med fordel utføre selv.

Rimeligere asfaltering

La Øst Asfalt stå for ekspertisen

Vi utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken, også når det kommer til legging av asfalt og belegningsstein og forarbeid tilknyttet dette. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og har fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

Miljø og Effektivitet med Øst Asfalt

Ved å velge oss, bidrar du til en 97% reduksjon i utslipp. Vårt arbeid inkluderer asfaltering, kombinert med kant- eller belegningsstein for å skape et komplett og estetisk uteområde.

Få en estimat pris – Bruk våre kalkulatorer

Prisen varierer etter størrelse og kvalitet på asfaltarbeidet. Benytt våre kalkulatorer for en estimert pris, og ta deretter kontakt for å diskutere dine ideer og planer.

Kontakt Øst Asfalt i dag!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!