Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfaltere oppkjørselen før vinteren i Oslo/Viken?

Dagene blir kortere og løvet faller, men det er fortsatt noen uker igjen av sesongen for asfaltering. Asfalt som etableres i kjøligere vær herder raskere. I tillegg er det fint å få prosjektet unna nå som ventetiden på å få arbeidet gjort er kortere enn på våren. 

Øst Asfalt gjør det enkelt for deg som lurer på hvilken asfalt du bør velge og hvor mye det koster. Alt du trenger å gjøre, er å måle opp arealet som skal asfalteres og legge tallet inn i vår asfaltkalkulator. I kalkulatoren bruker vi blandingen asfaltgrusbetong (Agb8) med en tykkelse på 40 mm. Dette er standard asfaltblanding -tykkelse som – erfaringsmessig – er meget godt egnet for innkjørsler og gårdsplasser hos private.

Vi kan også levere og legge asfalt i andre kvaliteter og ta totalansvar i prosjekter hvor asfalten for eksempel skal inngå som en del av helheten i kombinasjon med belegnings- eller kantstein, trapper og/eller mur. Våre erfarne fagfolk vil sørge for at arbeidet utføres fagmessig til fingerspissene slik at grunnarbeidene, leggingen, overflatene og overgangene gir et solid og estetisk resultat.

Øst Asfalt utfører små og større oppdrag i Oslo og nordre/østre deler av Viken med yrkesstolthet og til avtalt tid og pris. Vi teller i dag nærmere 20 medarbeidere som utfører prosjekter for private, entreprenører, borettslag og kommuner. Systematisk HMS-arbeid og etterutdanning er prioritert i vår bedrift, og vi er godkjent leverandør gjennom Oslo Kommunes portal HMSREG.

97 % utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor. Det er en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft når det gjelder NOx og partikler (PM).

Bruk gjerne asfaltkalkulatoren til å beregne pris, og/eller kontakt oss for en samtale om prosjektet ditt.

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail. Få jobben gjort i høst!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!