Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfaltér innkjørsel/gårdsplass før kulda setter seg.

Høsten er en fin periode for å legge asfalt, etablere støttemurer, hellelagt gangvei og/eller trappetrinn. Selv om vekst- og grillsesongen er over så er det fortsatt mange uker før kuldegradene kommer for å bli; det vil gi asfalt, gangveier og murer rikelig med tid til å sette seg. 

Fagmessig utført asfaltering til avtalt tid og pris vil gi deg et penere og mer funksjonelt uteområde, gjerne inndelt i soner etter hvordan du bruker områdene i hagen din. Sosialt samlingspunkt med utegrill, soling og morgenkaffe, urtehage eller lekeområde – det handler om å utnytte mulighetene og kvadratmetrene best mulig. At det også løfter verdien på eiendommen er selvsagt et pluss.

Lag en plan!

Start med å måle opp arealet; bruk gjerne vår asfaltkalkulator for å beregne hva prosjektet vil koste. Legg merke til at du også kan beregne hva det koster å legge belegningsstein med samme kalkulator.

Grunnarbeidet påvirker resultatet

Vi må sørge for å bearbeide grunnen slik at den bærer vekten av asfalten over tid. Dette involverer eliminering av vegetasjon, gravearbeid, opparbeiding av grus/pukklag (tykkelse) og en plan/løsning for overganger/skjøter mellom asfalt og f eks plen, belegningsstein, støttemur eller trapp. Du vil for all del unngå dumper eller asfaltkanter som smuldrer; slike svakheter vil vokse seg større for hvert år.

Kontakt Øst Asfalt før det blir for sent!

Du er i trygge hender når du lar Øst Asfalt gjøre jobben. Våre dyktige asfaltleggere måler og gjennomfører grundige undersøkelser, utfører grunnarbeidene fagmessig og legger asfalten raskt, til avtalt tid og pris. Erfaringene fra foregående år viser at vi får mange henvendelser mot slutten av sesongen; vi anbefaler at du kontakter oss så tidlig som mulig for å minimere ventetiden for ditt prosjekt.

Godt asfaltarbeid = lang levetid

Vi utfører alle typer asfalteringsoppdrag – også der hvor asfalt kombineres med for eksempel betong, kantstein, støttemur eller trapp – i Oslo og deler av Viken. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).

Bruk gjerne asfaltkalkulatoren til å beregne pris, og/eller kontakt oss for en samtale om prosjektet ditt.

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail. Få jobben gjort i høst så har du enda en grunn til å glede deg til våren!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!