Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfalt ute og inne.

Den milde høsten forlenger asfaltsesongen, så det er fortsatt tid til å bestille, og få lagt asfalt i innkjørselen på denne siden av nyttår. Når vi legger asfalt i temperaturer ned mot null grader, så herder den raskere enn om sommeren. Med asfalt blir det lettere å holde det ryddig og snø-/isfritt gjennom en forhåpentligvis ikke alt for lang og kald vinter.

Asfaltering i kjøligere vær
Det er noen fordeler ved å asfaltere når vekstsesongen er over og naturen har gått i dvalemodus. Jobben med å fjerne alt biologisk og eliminere muligheten for at planter vokser gjennom asfalten blir enklere. Det kan også være lettere å få utført gravearbeider og øvrig grunnarbeid som må gjøres før vi etablerer dekket.
Asfalt kan, teknisk sett, også legges når det er noen små minusgrader. Så lenge asfaltverkene produserer så kan vi utføre jobben. Om det blir bikkjekaldt så stopper det seg selv; da flytter vi oss innendørs og tar unna prosjektene i parkeringshus og kjellere.

Asfaltering i regnvær?
Litt regn har ingenting å si da det verken påvirker jobben med å legge eller selve asfalten. Høljregn er mer utfordrende, da det både kan gi overflatevann og gjøre det vanskelig å få feste i prosjekter hvor vi skal lage overganger/feste mellom gammel og ny asfalt.

Parkeringshus og garasjer
Vi er ved starten av en ideell årstid for innendørsprosjekter; asfalteringsarbeid for borettslag/sameier og eiendomsbesittere. Legge nytt dekke, lappe/reparere, etablere fartshumper på små eller større veier, parkeringshus og -kjellere – Øst Asfalt utfører alle oppdragstyper, store og små. 

La Øst Asfalt gjøre jobben for deg
Vi flytter masser, gjør grunnarbeider, legger asfalt – gjerne i kombinasjon med granitt- eller belegningsstein, støttemurer og trapper – i Oslo og sentrale deler av Viken. Øst Asfalt kan hjelpe deg med å budsjettere, velge asfalt- og steinsort. Vi sørger også for transporten hjem til deg. Profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris blir også garantert.
Vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker, og har fokus på ryddighet og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeid så jobber vi kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer utslipssfri. Alle våre lastebiler har Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som gir en utslippsreduksjon på 97% sammenlignet med forgjengeren – Euro 5. 

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!