Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfalt, pris og verdistigning på fast eiendom

Førsteinntrykket betyr mye, ikke minst når det er snakk om boligen. Et pent opparbeidet, velholdt uteareal er et signal om helhet og kvalitet. Det du legger inn av egentid og investering utendørs vil fort betale seg i form av verdistigning på eiendommen.

Verdistigning

Høy standard kan gi verdistigning

Du trenger ikke å velge de dyreste variantene av belegningsstein, kantstein, mur eller asfalt; kvaliteten på selve arbeidet teller mye mer. Asfalt og stein er tungt og stiller krav til fagmessig graving, masseflytting og øvrig grunnarbeid. Det er her du skaper fundamentet, med korrekte hellinger i forhold til terrenget rundt og med tanke på hvor vannet skal ledes. Absolutt presisjon må til for å oppnå den høye standarden du ønsker, et uteområde som er minst like fint om 15-20 år som når det er nytt.

Hvilken verdiøkning ønsker du?

Alt du gjør med utearealet, inkludert å legge asfalt, er en investering som påvirker verdien på eiendommen. Derfor vil det ofte lønne seg å legge litt innsats i planleggingen, for eksempel ved å tegne – eller få tegnet – en plan for uteområdet. Hvis du ikke tegner selv, hør med en praktisk anlagt nabo eller ta kontakt Øst Asfalt med dine idéer; vi har bokstavelig talt tonnevis med erfaring fra lignende prosjekter som inkluderer mer enn asfalt.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle jobber knyttet til uteanlegg i Oslo og sentrale deler av Viken, selvsagt også innkjørsler tilpasset alle ønsker og budsjetter. Øst Asfalt garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris, har en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag.

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeid så jobber vi kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM).

Ta kontakt!

Ring oss på telefon 405 99 407, eller send mail med en kort beskrivelse av prosjektet ditt til post@ostasfalt.no!

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!