Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfalt eller betong til gårdsplassen?

Å kombinere solide materialer som asfalt, betong og skifer, vil gi deg et uteareal som står ut fra mengden og er estetisk tilpasset eiendommen. Asfaltering, kantstein, heller, murer og trapper – mulighetene er mange. Og det er ingenting i veien for å utføre prosjektet på denne tiden av året.

Asfalt eller betong til gårdsplassen

Forståelse av materialvalg

Både betong og asfalt er materialer som har vært i bruk siden oldtiden. Betongen, som lages når vi blander sement og vann med tilslag av sand- og steinmaterialer, har uendelig mange bruksmuligheter. Fra små betongheller til større konstruksjoner som demninger, broer, kaier, oljeplattformer og bygninger.

Planlegging av uteområdet

Hvor skal oppkjørselen/gårdsplassen starte og slutte, hvor etablerer du gangveien og hvor er det hensiktsmessig å plassere mur, trapp og/eller trinn? Uteplasser og beplantning – kort sagt, hvordan vil du ha det?

Når du har fått idéene dine ned på papiret, er du velkommen til å ta kontakt for å diskutere praktiske og kostnadseffektive løsninger med oss i Øst Asfalt. Vi vil gi deg erfaringsbaserte tips, både med hensyn til estetikk og i forhold til budsjett. I en slik planleggingssamtale ser vi på ulike alternativer, hva du kan gjøre av egeninnsats og hvordan vi kan bidra slik at sluttresultatet blir akkurat så fint og solid som du forventer.

Planlegg smart

Har du vurdert asfaltering, men bekymret for lange ventetider? Mens de fleste venter til våren og sommeren for å planlegge sine asfalteringsprosjekter, kan du utnytte den roligere perioden i vinterhalvåret. Dette betyr raskere service uten lange ventetider. Ikke bare det, men vår praktiske asfaltkalkulator lar deg enkelt beregne kostnaden for ditt prosjekt basert på kvadratmeter. Og med vår minstepris på kun 8500 kr eks. mva i Oslo/Nordre Viken området, garanterer vi ikke bare konkurransedyktige priser, men også enestående kvalitet. Planlegg smart – asfalter når andre ikke gjør det

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle typer asfaltoppdrag, også der hvor asfalt kombineres med for eksempel betong. Øst Asfalt garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris. Vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, borettslag, entreprenører og kommuner/offentlige oppdragsgivere.

97% utslippsreduksjon

I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som har gitt nærmere 97% lavere utslipp enn forgjengeren Euro 5.

Ta kontakt!

Få jobben gjort, send mail til post@ostasfalt.no eller ring oss på telefon 405 99 407. Legg gjerne ved en kort beskrivelse, antall kvadratmeter og noen foto av området.

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!