Snakk med oss Asfaltkalkulator

Diverse/andre tjenester

ANDRE TJENESTER

Øst Asfalt løser også andre typer oppdrag med presisjon, sans for estetikk og kvalitet i leveransene. Eksempler på oppdrag:

Planering og legging av belegningsstein. 
Vi har lang erfaring, og gode referanser, også når det handler om løsninger for hele utemiljøet – inkludert anleggsgartnertjenester. Vi har gode samarbeidsavtaler med ulike leverandører, slik at vi vet at vi får gode betingelser ved innkjøp av ulike steinsorter og -størrelser til belegningsstein.

Støttemurer og trapper
Vi påtar oss gjerne ansvar for hele prosjektet, ikke bare asfalteringsarbeidet. Lag gjerne en enkel skisse eller fortell oss om dine planer og ønsker; vi tar oss av detaljplanleggingen og beregningene som sikrer at sluttresulatet blir slik du ønsker det. Kanskje kan vi også bidra med innspill og løsninger som gjør prosjektet enklere og rimeligere å gjennomføre.

Planering og etablering av ferdigplen
Her gjelder de samme prinsipper som for asfaltering, grunnarbeidet må utføres på en fagmessig måte for at ferdiggresset skal trives og bli til en jevn, fin plen. Vi kan ta på oss hele prosjektet, eller så kan du gjøre noe selv mens vi tar oss av den siste finishen. Kontakt oss så blir vi enige!

Transport av stein og ferdigplen
Når du engasjerer Øst Asfalt, så tar vi selvsagt hånd om alt det praktiske – som for eksempel transport av belegningsstein og ferdigplen.

Belegningsstein
Belegningsstein
Belegningsstein
Belegningsstein
Belegningsstein
Belegningsstein

Belegningsstein

Ferdigplen

Transport

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!