Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfaltlapping

ASFALTLAPPING

Små hull og ujevnheter i asfalten utvikler seg – vokser – etterhvert som tiden går. Hull fylles med vann som i frossen form (is) utvider seg og forstørrer hullet. I tillegg vil trafikken bidra til å forstørre problemet. Det samme gjør seg gjerne gjeldende i asfaltens avslutning mot sidene, hvor flekkvis smuldring bidrar til at mer og mer av asfalten forsvinner. Slike og lignende problemer bør løses slik at asfaltdekket igjen blir jevnt, slitesterkt og pent.

Asfaltlapping er en løsning og en prosess som vi ofte bruker når vi skal reparere asfalten. Selv om det kan virke veldig enkelt og noe man kan gjøre selv, så lønner det seg likevel – i lengden – å engasjere fagfolk som kan dette godt og som har maskinene og utstyret som egner seg for denne typen arbeidsoppgaver. Når jobben løses forskriftsmessig, vil asfaltdekket få tilbake de samme egenskapene som det hadde da det var nylagt; jevnt, slitesterkt og pent samtidig som den nye asfalten blir fagmessig fusjonert med den gamle. Hvis du i stedet velger en rask, og tilsynelatende, billigere løsning så kan konsekvensen bli at den nye asfalten løsner i løpet av de første par årene – slik at du må gjøre jobben om igjen. 

Har du behov for utbedring av hull og ujevnheter, slik at veien blir tryggere og mer behagelig for gående, kjørende og syklende? Vi utfører astfaltlapping til fastpris, hvor inntil 2 tonn asfalt (max 20 kvm med 40mm tykkelse) inngår. Dette tilsvarer minsteprisen som du finner ved å bruke vår priskalkulator. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

asfaltlapping
Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!