Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfaltfresing og asfaltsuging

FRESING - ASFALTFRESING OG BETONG

Hvis eksisterende asfalt eller betong kan repareres eller forsterkes, så er dette en rask og kostnadseffektiv løsning for deg som kunde. Bak samlebenevnelsen fresing ligger flere ulike teknikker og løsninger, alt etter hva som lønner seg og gir det beste sluttresultat. Øst asfalt har kompetansen og spesialutstyret som kreves for å utføre de ulike arbeidsoppgavene. Her er noen eksempler:

Buttskjøt
Dette er en overgang hvor gammelt asfaltdekke møter nytt. Med buttskjøting sørger vi får at det gamle og det nye får en jevn skjøt uten høydeforskjeller eller svake punkter.

Fortanning
Dette er en løsning som ofte benyttes dersom det har oppstått huller/fordypninger i asfalten. Vi bruker asfaltfresing for å gi feste til den nye asfalten som legges for å utbedre ujevnhetene; resultatet blir en glatt og fin – slitesterk – overflate.

Planfresing
Dette er en teknikk vi ofte benytter dersom vannet renner feil, altså for å oppnå helling i ønsket retning. Planfresing benyttes også på spesielt utsatte deler av veibanen, for eksempel der hvor kjøretøy med ulik vekt bremser – noe som over tid kan gi dumper, bølger og ujevnheter. 

Gjennomfresing
Når gammelt dekke skal fjernes så anbefaler vi gjennomfresning (også kalt rivning). Med denne teknikken sørger vi for å fjerne dekket uten at det går ut over grunnarbeidet. Dette, igjen, bidrar til at nytt asfaltdekke kan legges raskere og rimeligere med minimalt forarbeid.

Demarkering
Når veimerking skal fjernes, uten at asfalten under skades, bruker vi spesialutstyr som fjerner merkingen skånsomt fra overflaten 

Øst Asfalt har kompetansen og spesialutstyret som kreves for å utføre buttskjøt, fortanning, leggekant, traufresing, planfresing, gjennomfresing og demarkering. Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud.

La Øst Asfalt gjøre jobben

Vi utfører alle typer asfalteringsoppdrag, inkludert sammensatte prosjekter som kan inkludere legging av kantstein eller etablering av trapp/mur. Vi lover profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

Du kan beregne prisen på asfalteringsjobben ved å bruke vår asfaltkalkulator.

Ta kontakt!

Få jobben gjort, send mail til post@ostasfalt.no eller ring oss på telefon 405 99 407. Legg gjerne ved en kort beskrivelse, antall kvadratmeter og noen foto av området.

asfaltfresing
asfaltfresing
asfaltfresing
asfaltfresing
asfaltfresing
asfaltfresing
Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!