Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfaltering

ASFALTERING

Behov for asfaltering?
Vi tilbyr asfaltering og asfaltlapping for private, entreprenører, kommuner og borettslag. Vi legger og/eller lapper asfalt med lang erfaring og yrkesstolthet. Det betyr at vi alltid legger vekt på god planlegging, nøyaktig grunnarbeid og har fokus på finish og kvalitet for et optimalt sluttresultat. 

Vår maskinpark er blant bransjens mest miljøvennlige, og våre sertifiseringer viser at vi møter alle nasjonale og internasjonale miljø- og HMS-krav. Ta kontakt eller benytt vår asfaltkalkulator.

Når du skal bestemme deg for hvem som skal få oppdraget, så er det selvfølgelig best å velge en av de seriøse bedriftene. Det som er typisk for den seriøse delen av bransjen, er at vi har mange og gode referanser. Hvis du er usikker, kan du i tillegg kontrollere at bedriften har levert regnskaper over tid og at de har alle papirene i orden. I bransjen vår, hvor vi jobber med store maskiner og glovarm asfalt, er det spesielt viktig at leverandøren kan dokumentere at HMS- og miljøkrav overholdes. Det er selvsagt også viktig med konkurransedyktige priser, men husk at kvaliteten på asfalten og arbeidet er viktige faktorer i prisbildet. Konsekvensen av å velge feil leverandør, kan fort bli at ujevnheter, dumper og sprekker dukker opp etter noen få år – slik at du, i verste fall, må få jobben gjort på ny med de kostnadene det medfører. 

Øst Asfalt vet at forskriftsmessig utført asfaltering gir et pent og slitesterkt sluttresultat med lang forventet levetid, cirka 20 år.

asfaltering
asfaltering
asfaltering
Legge ny og fjerne gammel asfalt
Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!