Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfaltering av gårdsplass og innkjørsel

Fagmessig utført asfaltering handler mest av alt om estetikk. Det asfalterte arealet er en del av en helhet som ses i forhold til boligens linjer, eiendommens topografi og som en integrert del av uteområdet. Asfalten bidrar til å ramme inn eiendommen og gi den identitet.

Derfor er det viktig med god planlegging, tegninger og beregninger, før vi starter med asfalteringen. Fortell oss gjerne om idéene dine; vi har erfaring fra hundrevis av prosjekter og kan bistå med kostnadseffektive forslag som vi vet fungerer i praksis. 

Fagmessig utført asfalt handler selvsagt også om det viktige grunnarbeidet, beregning av helninger, valg av asfaltblanding og detaljer som skjøting og avslutning. For oss i Øst Asfalt er hvert eneste prosjekt unikt fordi grunnforholdene varierer og er avgjørende. Grunnforholdene under naboens asfalterte innkjørsel kan være veldig annerledes enn det vi finner når vi skal legge din asfalt, selv om det bare er 30-40 meter mellom boligene. Øst Asfalt måler og gjennomfører grundige undersøkelser før vi setter i gang. Dersom du har tid og liker sånt arbeid, så kan du selvsagt utføre en del av grunnarbeidene selv; vi anbefaler imidlertid at du involverer oss, eller en annen seriøs aktør, til å overse prosjektet og forsikre oss og deg om at det blir helt riktig. Når asfalten først er lagt, så ligger den der. 

Vår, sommer og høst 2020 var preget av stor etterspørsel etter våre tjenester. Bra for oss, men selvsagt kjedelig for alle som måtte vente noen uker på å få jobben gjort. Vi anbefaler at du tar kontakt så tidlig som mulig, slik at vi får muligheten til å utføre jobben din før ordreboken for vår/sommer blir fylt opp.

La Øst Asfalt gjøre jobben
Vi utfører alle asfalteringsjobber knyttet til uteanlegg i Oslo og deler av Viken. Vi garanterer profesjonell og effektiv gjennomføring til avtalt tid og pris; vi stiller med en av bransjens mest miljøvennlige maskinparker og fokus på ordnede forhold og systematisk HMS-arbeid. Gode referanser fra privatkunder, entreprenører, kommuner og borettslag. 

97% utslippsreduksjon
I tillegg til HMS-arbeidet så jobber vi også kontinuerlig med å gjøre maskinparken vår mer miljøvennlig. Alle våre lastebiler har nå Euro 6 motor, en forbrenningsmotor som Transportøkonomisk Institutt har testet på oppdrag fra Statens Vegvesen (i samarbeid det finske forskningsinstituttet VTT). Da TØI testet 11 busser, målte de NOx-utslipp på 0,21g/km, en reduksjon på nesten 97% sammenlignet med forgjengeren Euro 5. Denne testen stadfester tidligere målinger som viser at nye, tunge kjøretøy nå har svært lave utslipp til luft både når det gjelder NOx og partikler (PM). I løpet av 2020 vil hele vår maskinpark gå på det mest miljøvennlige drivstoffet.

Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av asfalteringsprosjektet ditt til post@ostasfalt.no

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!