Snakk med oss Asfaltkalkulator

Asfalt med varmekabler

Det er sommer og høysesong for oppgradering av uteareal; snø, is og kulde er kanskje ikke det du er mest opptatt av. Går du med planer om å asfaltere, er det nå du bør tenke på om du ønsker en løsning med varmekabler under asfalten. Å legge ned kabler før asfalteringen er ikke spesielt dyrt, og det finnes i dag ulike styringssystemer for strømmen. Kontakt Øst Asfalt for løsningsforslag og pris.

Sikkert og behagelig

Å kunne kjøre – og gå – på isfri asfalt gjennom vinteren har sine åpenbare fordeler, særlig når deler av innkjørselen eller gangveien er litt bratt.

Styringssystemer for strøm

Den enkleste løsningen er en av/på-knapp som du slår på når det trengs. En løsning med automatisk termostat, hvor varmen slås på når det trengs, er den som gir lavest strømforbruk over tid. Her finnes det varianter som styres av temperaturen alene, og de litt mer avanserte som også registrerer fukt og nedbør. Poenget er selvsagt å begrense strømforbruket til de dagene hvor det trengs.

Valg av asfalttype og tykkelse

På private tun, oppkjørsler og gangveier med begrenset eller ingen biltrafikk så anbefaler vi Agb8 som standard, også om du velger en løsning med varmekabler. Denne asfalttypen er velegnet for å tåle normal bruk, det vil si kjøring/parkering av bil og motorsykkel. 

Vi kan selvsagt lage en helhetlig løsning for utearealet som for eksempel inkluderer kantstein, heller, trapper, rosetter som vil gi eiendommen din identitet og et mer påkostet særpreg.

Bruk vår priskalkulator

På nettsiden vår finner du asfaltkalkulatoren som gir deg prisen med det samme. Mål opp arealet og legg inn antall kvadratmeter i kalkulatoren.

I priskalkulatoren har vi brukt standarden Agb8 med en asfalttykkelse på 4 cm, en kvalitet som er velegnet til private oppkjørsler og gårdsplasser.

Vi kan levere opp til Agb16, men da dreier det seg som oftest om asfaltering av industriområde eller lignende som er beregnet for tungtrafikk. Kontakt oss dersom du ønsker løsningsforslag og pris som også inkluderer varmekabler; ved slike henvendelser vil vi alltid se fotos/komme på befaring først.

Lover og regler for HMS og miljø

Øst Asfalt utfører alle typer oppdrag, små og store, med yrkesstolthet og til avtalt tid og pris. Systematisk HMS-arbeid og etterutdanning står sentralt i vår virksomhet, og selskapet er derfor også godkjent leverandør gjennom Oslo Kommunes portal HMSREG.

Som et selskap i vekst, så er vi bevisst på at vår maskinpark alltid skal være blant bransjens mest oppdaterte og miljøvennlige, slik at vi med klar margin møter nasjonale og internasjonale miljøkrav.

Ta kontakt! Ring oss på telefon 405 99 407 eller send mail med en kort beskrivelse av asfalteringsprosjektet ditt til post@ostasfalt.no

Ta kontakt

Øst asfalt

Trenger du hjelp ved utføring av anleggstjeneste? Vi hjelper deg!

Legg igjen telefonnummer ditt, så kontakter vi deg!